Missä keltainen, harmaa ja musta raita vilahtavat, siellä kiitää uudistunut Keski-Suomen Aluetaksi Jyväskylä. Oman kylän tuttu ja turvallinen aluetaksi kuljettaa sinua nyt uusissa väreissä Jyväskylässä. Tallenna päivittynyt tilausnumeromme ja lataa heti Suomen suosituin tilaussovellus Valopilkku.

Voit tilata taksin Jyväskylässä Valopilkku-sovelluksesta, Taksi Helsinki- ja 0100 0700- sovelluksista tai numerosta 0100 0700.

Lataa Valopilkku-sovellus
tilaa taksi

Keski-Suomen Aluetaksi ja Taksi Helsinki aloittavat yhteistyön Keski-Suomessa!

Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n ja Taksi Helsinki Oy:n yhteistyö on käynnistynyt 5.7.2021. Sopimuksella Keski-Suomen Aluetaksi saa yksinoikeuden kaikkiin Valopilkku-sovelluksen kautta tulleisiin tilauksiin Keski-Suomessa.

Keski-Suomen Aluetaksi haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkailleen ja yrittäjilleen. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen Aluetaksin asemaa uudessa markkinatilanteessa ja lisätä moderneilla tilauskanavilla tilausten määrää maakunnassa.

“Keski-Suomen Aluetaksissa odotamme innostuneesti uusien asiakkaiden kohtaamista Jyväskylässä.”

Lue uutinen

Miksi valita Keski-Suomen Aluetaksi Jyväskylä?

Oman kylän tutuin ja turvallisin

Palvelut kaikkialle ja kaikenlaisiin tarpeisiin

Liki 30 vuotta kyydityksiä

Suomen kehittynein taksintilausjärjestelmä Valopilkku

TILAA TAKSI JYVÄSKYLÄSSÄ 0100 0700

Yksi sovellus. Tuhansia takseja. Vuorokauden ympäri, koko maassa.

Valopilkku on fiksuin tapa tilata taksi!

  • Nopea ja ilmainen tilaus
  • Autotyypin valinta
  • Tilauksen etenemisen seuraaminen
  • Helppo ennakkotilaus
  • Mahdollisuus arvioida matka ja kuljettaja

Lataa nyt

Keski-Suomen Aluetaksi Oy yrityksenä

Keski-Suomen Aluetaksi Oy välittää luotettavat ja monipuoliset taksikyydit Keski-Suomen alueella Jyväskylän ympäristökunnissa Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Jämsänkosken, Keuruun, Konneveden, Kuhmoisen, Laukaan, Petäjäveden, Saarijärven, Toivakan, Uuraisten, Viitasaaren ja Äänekosken alueilla. Taksipäivystyksemme välittää taksit mihin vuorokauden aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä.

Olemme tuttu ja turvallinen oman kylän taksi, jonka tunnistaa maakunnan väreistä. Koko henkilökuntamme tekee töitä saman asian eteen: Taksille vilkuttaa aina tyytyväinen asiakas.Taksalaskuri