Kelan korvaamat taksimatkat

24.09.2021Tervetuloa ajamaan Kelan korvaamia taksimatkoja kanssamme edullisin ja joustavin ehdoin

 Taksi Helsinki on valittu Kelan korvaamien matkojen toiseksi palveluntuottajaksi Keski-Suomen maakunnassa. Autoilija rekrytoinnit ja -palvelut toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen Aluetaksin kanssa.

Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022 ja liikenteenharjoittajien rekrytointi käynnistyy lokakuussa 2021.

Toteutamme liikennöinnin yhdessä paikallisten ja hyvän aluetuntemuksen omaavien taksiyrittäjien kanssa tehtävillä palvelusopimuksilla siten, että yrittäjien taloudellinen kynnys osallistua kuljetusten hoitamiseen on matala.

Kuljetusten suorittamiseen tarvitaan Keski-Suomalaisia taksi yrittäjiä. Tavoitteena on rakentaa tehokas ja toimiva Kela- kyyti järjestelmä Keski-Suomeen, jossa esimerkiksi meno-paluukyydit ovat mahdollisia.

Tulevaisuudessa rakennamme järjestelmää, jossa ajoneuvojen pyörät pyörisivät tehokkaasti ja tuntien kyttäily on historiaa. Keski-Suomen Aluetaksi on paikallinen perinteinen tunnettu kumppani alueella toimijaksi, jolla on hyvät suhteet myös maakunnan terveydenhuoltoon. Tällä on myös iso merkitys, mistä tilauksia jatkossa tulee ja erityisesti, kuka niitä kuljetuksia suorittaa. Samaa mieltä asiasta oli myös Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen, joka näkee paikallisen yhteistyökumppanin merkittävänä voimavarana onnistuneeseen toimintaan.

Taksamittarina liikenteenharjoittaja voi käyttää seuraavia sertifioituja mittarimalleja:

·         MegTax 350

·         Semel M2 ja TM6000

·         Mitax 300 ja 400.

 

Varmista että saat kaiken tarvittavan tiedon ja linkkaa alla olevaa linkkiä.

Linkistä löydät lisätietoja ja voit ilmoittautua sitoumuksetta kiinnostuneeksi liittymään Taksi Helsingin hoitamien Kela -kuljetusten toteuttajaksi.

https://www.taksihelsinki.fi/taksi-helsinki-oy/autoilijapalvelut/kela-autot/ 

Yhteystiedot Kela-autoilijarekrytointiin liittyen (arkisin klo 9 – 15).:

Keski-Suomen Aluetaksi Oy, asiakaspalvelu@keskisuomenaluetaksi.fi, tai Harri Holttinen, 010 2055 215

Taksi Helsinki, kela@taksihelsinki.fi,  Palvelupäällikkö Timo Ahokanto, kela@taksihelsinki.fi, p. 040 724 4060Taksalaskuri