Keski-Suomen Aluetaksi ja Taksi Helsinki aloittavat yhteistyön Keski-Suomessa!

05.05.2021
Keski-Suomen Aluetaksi Oy ja Taksi Helsinki Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan 5.7.2021. Sopimuksen myötä Keski-Suomen Aluetaksi saa yksinoikeuden kaikkiin Valopilkku-sovelluksen kautta tulleisiin tilauksiin koko maakunnassa

Heinäkuusta alkaen asiakkaat voivat tilata taksin Valopilkku-sovelluksen lisäksi myös Taksi Helsinki- ja 0100 0700- sovelluksista sekä numerosta 0100 0700.

Keski-Suomen Aluetaksin palvelut asiakkaille ja yrityksille laajentuvat yhteistyön myötä

Vakavaraisena maakunnallisena taksiyhtiönä, Keski-Suomen Aluetaksi haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua maakunnassa niin asiakkaille kuin yrittäjilleen. Keski-Suomen Aluetaksin hallitus on jo pitkään pohtinut erilaisia vaihtoehtoja palveluiden sekä asiakasmäärien kehittämiseksi maakunnassa. Taksi Helsingin yhteistyössä tavoitteena on vahvistaa yrityksen asemaa haastavassa markkinatilanteessa ja lisätä uusien, modernien tilauskanavien myötä tilausten määrää Keski-Suomessa.

Sopimuksen piiriin kuuluu Keski-Suomen Aluetaksin yksinoikeus kaikkiin Valopilkku-sovelluksen kautta tulleisiin tilauksiin maakunnassa. Heinäkuun alussa voimaan astuvan sopimuksen myötä, myös Jyväskylän alueen yritysten taksitilauksiin on tarjolla digitaalisia taksin tilauspalveluita, kuten Taxi Butler ja Internet Booker. Yhteistyön myötä Keski-Suomen Aluetaksille mahdollistuu myös uusia valtakunnallisia sopimuksia. Yrityksen tavoitteena on jatkossa saada neljännes koko alueen kuljetuksista Keski-Suomen Aluetaksin sopimusautoille.

– Taksi Helsingin näkökulmasta asia on myös merkittävä. Keski-Suomen Aluetaksin liittyminen mukaan välitykseemme on merkittävä asia. Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme välittämään taksikyytejä asiakkaille Jyväskylässä. Vahva tahtotilamme on laajentua ja palvella asiakkaita koko Suomessa. Tämä yhteistyö tukee strategiaamme 100 prosenttisesti, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

– Keski-Suomen Aluetaksissa odotamme innostuneesti uusien asiakkaiden kohtaamista Jyväskylässä. Yhteistyö Taksi Helsingin kanssa mahdollistaa uusia taksintilauspalveluita Jyväskylässä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Meillä on liki 30 vuoden kokemus taksiautoilusta ja pystymme tuottamaan turvalliset sekä laadukkaat taksikuljetukset Jyväskylässä, toteaa Keski-Suomen Aluetaksin toimitusjohtaja Harri Holttinen.

Yhteistyö Taksi Helsingin kanssa ei vaikuta nykyisiin toimintoihin, välityskeskukseen tai hintoihin. Keski- Suomen Aluetaksin hallinto perustuu tulevaisuudessakin oman hallituksensa päätöksiin ja operatiivinen johto jatkaa toimintaansa Jyväskylän toimipisteessä. 

Keski-Suomen Aluetaksi tiedottaa alueen yrittäjiä yhteistyöstä, sopimuksen tuomista muutoksista sekä palvelutuotantoon liittyvistä toimintamalleista toukokuun aikana.

LISÄTIETOJA:

Harri Holttinen, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Aluetaksi Oy
harri.holttinen(at)keskisuomenaluetaksi.fi,
+358 10 2055 215

Juha Pummila, hallituksen puheenjohtaja, Keski-Suomen Aluetaksi Oy
jussi.pummila(at)autourheilu.fi,
+358 10 2055 216

Jari Kantonen, toimitusjohtaja, Taksi Helsinki Oy
jari.kantonen(at)taksihelsinki.fi
+ 358 40 543 1438

Keski-Suomen Aluetaksi Oy yrityksenä

Keski-Suomen Aluetaksi Oy välittää luotettavat ja monipuoliset taksikyydit Keski-Suomen alueella Jyväskylän ympäristökunnissa Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Jämsänkosken, Keuruun, Konneveden, Kuhmoisen, Laukaan, Petäjäveden, Saarijärven, Toivakan, Uuraisten, Viitasaaren ja Äänekosken alueilla. Taksipäivystyksemme välittää taksit mihin vuorokauden aikaan tahansa vuoden jokaisena päivänä.

Olemme tuttu ja turvallinen oman kylän taksi, jonka tunnistaa maakunnan väreistä. Koko henkilökuntamme tekee töitä saman asian eteen: Taksille vilkuttaa aina tyytyväinen asiakas.

https://keskisuomenaluetaksi.fi/

Taksi Helsinki Oy yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö. Tarjoamme taksipalveluita joka päivä, kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla sekä lisäksi Kanta-Hämeessä, Lahdessa, Tampereella, Itä-Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa, Kainuussa, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Seinäjoella, Itä-Uudellamaalla sekä Kittilän alueella.

Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme taksipalveluiden laatu, turvallisuus ja saatavuus. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä takaamme korkean palvelutason myös tulevaisuudessa. Välitysyhtiöömme kuuluu pääkaupunkiseudulla 1300 taksia, valtakunnallisesti yhteensä yli 2000 taksia. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja sen omistavat yli 1000 helsinkiläistä taksiautoilijaa sekä Helsingin Taksiautoilijat ry.

https://www.taksihelsinki.fi/Taksalaskuri