Keski-Suomen Aluetaksi on Neste Rallin virallinen yhteistyökumppani vuonna 2019

14.06.2019Keski-Suomen Aluetaksi on Neste Rallin virallinen yhteistyökumppani vuonna 2019

Keski-Suomen Aluetaksi Oy on Neste Rallin paikallinen yhteistyökumppani kaudella 2019. Keski-Suomen Aluetaksi palvelee kaikkia Suomen MM-rallin asiakkaita koko maakunnan alueella ennen rallia ja sen aikana.

“Neste Ralli kokoaa rallista kiinnostuneita ihmisiä ympäri maakuntaa ja olemme ilolla kuljettamassa asiakkaita paikasta toiseen, jotta rallikokemus olisi mahdollisimman kattava.”

Keski-Suomen Aluetaksin toimitusjohtaja Harri Holttinen kertoo.

 

Löydä tiesi Neste Ralliin!

Keski-Suomen Aluetaksi valmistautuu rallikesään jo ennakolta uudella Rallipassi-kampanjalla: takseihin on piilotettu 80 € arvoisia Rallipasseja asiakkaille löydettäväksi 12.–16.6. välisellä ajalla. Rallipassit löytyvät sattumanvaraisesti puhelimitse tai applikaation kautta tilatuissa taksikyydeistä. Rallipassin löytäjä saa passin itselleen ja kampanjaan voi osallistua vain taksipalvelua käyttämällä.

Neste Rallin kaikenkattava Rallipassi oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaiselle erikoiskokeelle, Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen sekä huoltoparkin oheisohjelmiin koko tapahtuman ajan 1.–4.8.2019.

Rallipassien jakamisen toinen kierros toteutetaan 22.–28.7., joten vielä heinäkuussakin on mahdollista löytää ilmainen rallipassi kampanja-aikana tilatun taksin kyydistä. Seuraa Keski-Suomen Aluetaksin ilmoittelua asiasta somessa ja www-sivuilla.

Lisätietoja:

Harri Holttinen
Toimitusjohtaja
Keski-Suomen Aluetaksi Oy
harri.holttinen@keskisuomenaluetaksi.fi
010 2055 215Taksalaskuri