Yrittäjiä Jyväskylään

Keski-Suomen Aluetaksi Oy ja Taksi Helsinki Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan 5.7.2021. Sopimuksen myötä Keski-Suomen Aluetaksi saa yksinoikeuden kaikkiin Valopilkku-sovelluksen kautta tulleisiin tilauksiin koko maakunnassa. Yhteistyö tarkoittaa autoilijoille ennen kaikkea enemmän ajosuoritteita ja valoisampaa tulevaisuutta!Heinäkuun alussa voimaan astuvan sopimuksen myötä, myös Jyväskylän alueen yritysten taksitilauksiin on tarjolla digitaalisia taksin tilauspalveluita, kuten Taxi Butler ja Internet Booker. Nyt etsimme yrittäjiä Jyväskylään. Lähipäivinä lisätietoa asiasta, mutta voit jo jättää yhteystietosi valmiiksi meille yhteydenottolomakkeella.
https://keskisuomenaluetaksi.fi/yhteystiedot/

Taksiyrittäjäksi

Haemme jatkuvasti uusia taksiyrittäjiä Keski-Suomen alueelle. Olemme apunasi sopimusasioissa ja tarjoamme tueksesi yrittäjävetoisen ja asiantuntevan yrityksen. Kaluston ja laitteiston hankinnasta vastaavat taksiyrittäjät. Tuotamme palvelut taksiyrittäjille Semel järjestelmien kautta. Lisätietoa soveltuvista laitteista www.semel.fi

Jos olet kiinnostunut taksiyrittäjyydestä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Mieti jo valmiiksi, mikä kunta olisi ensisijainen liikennöintialueesi.

Ota yhteyttä

Kuljettajaksi taksiyrittäjälle

Voit työllistyä taksinkuljettajaksi suoraan sopimusyrittäjillemme. Työssä edellytetään Trafin myöntämää taksinkuljettajan ajolupaa .

Katso avoimet työpaikat
Taksalaskuri