Oletko sinä meidän valopikku?

Etsimme uusia taksiyrittäjiä ja luottokuljettajia Jyväskylään Valopilkku -takseiksi. Kyydit takaa valtakunnallinen tilausjärjestelmä. Paikallisen ajon ja työyhteisön varmistaa tuttu ja turvallinen Keski-Suomen Aluetaksi. 

Ota yhteyttä, me soitamme sinulle

Hei Taksiyrittäjä tai ammattikuljettaja!

Kaipaatko mukaan isompaan liigaan ja valtakunnallisille tilauslistoille? Yhteistyö Taksi Helsingin kanssa tarkoittaa myös isompia keikkoja ja kehittyviä uusia palveluita niin kuluttajille kuin yrityksille. Vaihtamalla Keski-Suomen Aluetaksi Jyväskylän väreihin valopilkku -taksiksi, pysyt mukana kilpailussa. 

  • Ison yhtiön sopimusedut
  • Valtakunnallinen tilausjärjestelmä ja sopimukset

Tiedustelut ja yhteydenottopyyntö 

Etsitkö töitä tai uutta uraa?

Jos pidät ajamisesta ja ihmisistä älä mieti enempää. Nyt on uusille taksikuskeille tilausta Jyväskylässä. Me olemme alueellinen yhteisö, jossa jokainen saa olla oman työnsä herra. Me teemme työn aloituksen helpoksi ja neuvomme ajoluvan hankkimisessa.

Tiedustelut ja yhteydenottopyyntö 

Valopilkku välittää 100 00 matkaa kuukaudessa.

Valopilkku on ainut valtakunnallinen taksin tilausjärjestelmä, joka kattaa lähes 180 paikkakuntaa ja yli 5200 taksia.

Valopilkun parhaat puolet on valtakunnallinen myynti ja markkinointi, joka kattaa etenkin muilta paikkakunnilta Jyväskylään saapuvat ihmiset. Suomen vanhimman ja testatumman taksivälitys aplikaation kehitys ja uudistuminen mahdollistaa tulevaisuudessa myös sähköisen maksamisen.

Valopilkku sovellus

Välitämme ja markkinoimme valtakunnallisesti ja paikallisesti.

Keski-Suomen Aluetaksin toiminta-alue kattaa koko Keski-Suomen ja nyt entistä vahvemmin Jyväskylän alueen. Kuljettajana ja taksiyrittäjänä hyödyt niin Keski-Suomen Aluetaksin sekä valopilkkusovelluksen paikallismarkinoinnista ja valtakunnallisista yrityssopimuksista. Teemme jatkuvaa palvelukehitystä sekä yritysten ja kuluttaijien tarpeisiin

Lue lisää

Tule mukaan paikalliseen porukkaan oman työsi herraksi.

Yhtiönä olemme iso alueellinen yhteisö, jossa jokainen saa olla oman työnsä herra. Paikallisena ajovälittäjänä meillä on suuren yhtiön sopimusedut. Tarjoamme matalan kynnyksen aloittamisen uutena taksiyrittäjänä. Kustannustehokas kyytivälitys ja Back office laskutus tuo taloudellista tukea käytännönläheisessä muodossa. Tekninen tuki on aina lähellä, prosessit sekä työkalut kunnossa.

0,5 MILJOONAN kilometrin mies

Nyt on oikea aika toimia!

Jos olet kiinnostunut taksiyrittämisestä Jyväskylässä tai haluat kuulla lisää muutoksen tuomista mahdollisuuksista, ole rohkeasti yhteydessä.

Harri Holttinen

010 2055 215

harri.holttinen(at)keskisuomenaluetaksi.fiTaksalaskuri