Uusien taksiyrittäjien rekrytointi on käynnissä – taksin voi tilata heinäkuusta alkaen valtakunnallisella Valopilkku sovelluksella!

08.06.2021Keski-Suomen Aluetaksi Oy ja Helsingin Taksi Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka astuu voimaan 5.7.2021. Sopimuksen myötä Keski-Suomen Aluetaksi saa yksinoikeuden kaikkiin Valopilkku -sovelluksen kautta tulleisiin tilauksiin koko maakunnassa. Keski-Suomen Aluetaksi on käynnistänyt laajan rekrytointikampanjan taksiyrittäjien rekrytoimiseksi alueella. 

Heinäkuusta alkaen asiakkaat voivat tilata taksin Valopilkku-sovelluksen lisäksi myös Taksi Helsinki- ja 0100 0700- sovelluksista sekä numerosta 0100 0700. 

Yhteistyön uudet mahdollisuudet

Yhteistyö Taksi Helsingin kanssa vahvistaa Aluetaksin asemaa uudessa taksien markkinatilanteessa. Entistä tehokkaampi markkinointi lähtee käyntiin kesän aikana. Mainostamisesta tulevat hyötymään kaupungin autoilijoiden lisäksi myös maakunnan autot. Odotettavissa on Valopilkku tilausten roima nousu koko maakunnassa.

Sopimuksen piiriin kuuluu Keski-Suomen Aluetaksin yksinoikeus kaikkiin Valopilkku -sovelluksen kautta tulleisiin tilauksiin koko maakunnassa. Jyväskylän kaupunkialueella alkaa yhteistyön myötä uusi Cityfleet -toimintamalli, jonka ytimessä on valtakunnallisesti tunnettuja ja laajasti markkinoitu Valopilkku -sovellus. Heinäkuusta alkaen asiakkaat voivat tilata taksin Valopilkku -sovelluksen lisäksi myös Taksi Helsinki- ja 0100 0700- sovelluksista sekä numerosta 0100 0700. 

Heinäkuun alussa voimaan astuvan sopimuksen myötä, myös Jyväskylän alueen yritysten taksitilauksiin on tarjolla digitaalisia taksin tilauspalveluita, kuten Taxi Butler ja Internet Booker. Yhteistyön myötä Keski-Suomen Aluetaksille mahdollistuu myös uusia valtakunnallisia sopimuksia. Yrityksen tavoitteena on jatkossa saada neljännes koko alueen kuljetuksista Keski-Suomen Aluetaksin sopimusautoille.


Uusien taksiyrittäjien rekrytointi on nyt käynnissä! 

Yhteistyö Taksi Helsingin kanssa tarkoittaa myös isompia keikkoja ja kehittyviä uusia palveluita niin kuluttajille kuin yrityksille. Asiakastilausten volyymiin vastaamiseksi Keski-Suomen Aluetaksi on käynnistänyt laajan rekrytointikampanjan uusien taksiyrittäjien löytämiseksi. 

Keski-Suomen Aluetaksin yrittäjänä uudet autoilijat pääsevät osaksi ison yhtiön sopimusetuja ja valtakunnallista tilausjärjestelmää.

Tarkemmat tiedot rekrytoinnista löytyy Keski-Suomen Aluetaksin sivuilta osoitteessa https://keskisuomenaluetaksi.fi/meille-toihin/

Lisätiedot:


Harri Holttinen
, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Aluetaksi Oy

harri.holttinen(at)keskisuomenaluetaksi.fi, 

+358 10 2055 215

Juha Pummila, hallituksen puheenjohtaja, Keski-Suomen Aluetaksi Oy

jussi.pummila(at)autourheilu.fi, 

+358 10 2055 216 Taksalaskuri