Taksinappi on se taksin oma appi

02.06.2022Tilaa taksi nyt helposti ja nopeasti napin painalluksella!

Maakunnallisena taksiyhtiönä, Keski-Suomen Aluetaksi haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua ja helpot tilauskanavat asiakkaille.  Keski-Suomen Aluetaksin aloitteesta kehitetty taksintilaussovellus Taksinappi on nyt ladattavissa sovelluskaupoista. Jatkossa tutun ja turvallisen oman kylän taksin tilaaminen onnistuu siis joko soittamalla numeroon 0100 866 44 tai suoraan Taksinappi-sovelluksen kautta helposti ja nopeasti napin painalluksella. 

– Meillä on liki 30 vuoden kokemus taksiautoilusta ja pystymme tuottamaan turvalliset sekä laadukkaat taksikuljetukset Jyväskylässä. Haluamme myös tarjota asiakkaille nykyaikaiset tilauskanavat ja  oman taksintilaussovelluksen kehitys onkin luonteva askel eteenpäin, kertoo Keski-Suomen Aluetaksin toimitusjohtaja Harri Holttinen.

taksinappi sovellus

Kolme syytä ottaa Taksinappi käyttöön

✔️  Helppo ja nopea.

Jos meiltä kysytään, taksin tilaamisen tulee olla helppoa ja nopeaa. Lataa siis Taksinappi maksutta puhelimeesi sovelluskaupasta ja luo käyttäjätili lisäämällä vain nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Saat varmistuksen tekstiviestillä ja sen jälkeen Taksinappi on käytössäsi ja taksin tilaaminen onnistuu helposti nappia painamalla.

✔️  Tuttu ja turvallinen.

Taksinapin kautta saat tutun ja turvallisen oman kylän taksin, joka tuntee paikalliset kulmat kuin omat taskunsa ja vie sinut turvallisesti perille – minne ikinä oletkaan matkalla. Sovelluksella seuraat helposti taksisi saapumista ja tilauksen kulkua sekä saat arvion taksin saapumisajasta ja hinnasta. Taksimatkan maksat kätevästi joko suoraan sovelluksessa tai vasta taksissa. 

✔️  Rehti ja rehellinen.

Meihin voit luottaa! Tiedämme, että taksiuudistus ja taksin käyttö voi herättää tänä päivänä kysymyksiä. Taksinappia käyttävät vain rekisteröityneet ja rehdit kuskit. Saat hinta-arvion sovelluksessa ennakkoon ja kaikki kuskit käyttävät taksimittaria. Paina vain Taksinappia puhelimessasi ja matkustat turvallisesti ja mukavasti oman kylän taksilla! 

Keski-Suomen Aluetaksi palvelee asiakkaita kaikilla toiminta-alueilla, niin Jyväskylässä kuin ympäröivillä alueilla Keski-Suomessa aina Jämsästä Äänekoskelle. Taksinappi on käytössäsi Keski-Suomen alueen lisäksi myös Turun, Rauman, Porin ja Kuopion alueella.

Lataa sovellus maksutta puhelimeesi sovelluskaupastasi nyt!

 

 
Taksalaskuri