taksinappi sovellus

Taksinappi on se taksin oma appi – tilaa taksi nyt helposti ja nopeasti napin painalluksella!

Kolme syytä ottaa Taksinappi käyttöön

✔️  Helppo ja nopea.

Jos meiltä kysytään, taksin tilaamisen tulee olla helppoa ja nopeaa. Lataa siis Taksinappi maksutta puhelimeesi sovelluskaupasta ja luo käyttäjätili lisäämällä vain nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Saat varmistuksen tekstiviestillä ja sen jälkeen Taksinappi on käytössäsi ja taksin tilaaminen onnistuu helposti nappia painamalla.

✔️  Tuttu ja turvallinen.

Taksinapin kautta saat tutun ja turvallisen oman kylän taksin, joka tuntee paikalliset kulmat kuin omat taskunsa ja vie sinut turvallisesti perille – minne ikinä oletkaan matkalla. Sovelluksella seuraat helposti taksisi saapumista ja tilauksen kulkua sekä saat arvion taksin saapumisajasta ja hinnasta. Taksimatkan maksat kätevästi joko suoraan sovelluksessa tai vasta taksissa. 

✔️  Rehti ja rehellinen.

Meihin voit luottaa! Tiedämme, että taksiuudistus ja taksin käyttö voi herättää tänä päivänä kysymyksiä. Taksinappia käyttävät vain rekisteröityneet ja rehdit kuskit. Saat hinta-arvion sovelluksessa ennakkoon ja kaikki kuskit käyttävät taksimittaria. Paina vain Taksinappia puhelimessasi ja matkustat turvallisesti ja mukavasti oman kylän taksilla!

 

Lataa sovellus maksutta puhelimeesi sovelluskaupastasi nyt!

 

Näin sovellus toimii

Lataa Taksinappi maksutta puhelimeesi ja luo käyttäjätili lisäämällä vain nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Saat varmistuksen tekstiviestillä ja sen jälkeen Taksinappi on käytössäsi ja jatkossa taksin tilaaminen onnistuu helposti nappia painamalla.

Valitse sovellukseen noutopaikka tai varmista puhelimen paikannus. Sovelluksella seuraat helposti taksisi saapumista ja tilauksen kulkua sekä saat arvion taksin saapumisajasta. Taksimatkan maksat kätevästi joko suoraan sovelluksessa tai vasta taksissa. Kaikki kuskimme ovat rekisteröityneitä ja käyttävät taksimittaria, joten sinä voit luottaa siihen, että pääset perille turvallisesti. Voit valita tilanteeseesi sopivan taksin joko 1-4 tai 4-8 henkilölle. Sovellus on käytettävissä suomen kielellä.

Taksinappi on käytössä seuraavilla alueilla

Keski-Suomen Aluetaksi palvelee asiakkaita niin Jyväskylässä kuin ympäröivillä alueilla Keski-Suomessa aina Jämsästä Äänekoskelle.
Taksalaskuri