Asiointipalvelu käynnistyy

27.03.2020ASIOINTIPALVELU TAKSILLA OVELLESI

ÄLÄ LIIKU NYT, laita taksi puolestasi turvallisesti asioille. Erityistä huomiota on nyt kiinnitetty turvalliseen toimintaan. Tunnistat palvelumme tutusta ja turvallisesta Keski-Suomen Aluetaksin logosta ja sama logo löytyy kuljettajan rintapielestä.

Toimita meille ostoslistasi kauppaan tai muu pyyntö asiointiisi liittyen. Teemme ostokset lähikaupassa puolestasi ja toimittamme ne kotiovellesi.

Miten palvelu toimii?

Tilaa asiointi numerosta 0300 – 871 178 1,50 €+ ppm / tilaus + normaali puhelinverkkomaksu. Kyseessä on normaalia taksitilausta edullisempi tapa tilata taksi asiointipalveluun. Tämän linjan kautta ainoastaan asiointipalvelu -tilauksia ma-pe klo 7.00 – 20.00.

Me välitämme tilauksen kuljettajalle, joka käy puolestasi kaupassa ja ostaa toivotut tuotteet. Tupakka- ja alkoholituotteita tai pakasteita emme pysty toimittamaan.

Voit jättää tilauksen puhelun yhteydessä tai voit sopia siitä erikseen kuljettajan kanssa, kuljettajamme on sinuun yhteydessä puhelimitse ja vahvistaa toimituksen aikataulun sekä käy läpi kuljetuksen muut yksityiskohdat. Kun ostokset on tehty, kuljettaja toimittaa ne sinulle.

Palvelun hinta?

Palvelun hinta määräytyy kaupan ja toimitusosoitteen välisen etäisyyden mukaan seuraavasti:

Alle 5km = 15,00€
5 – 10 km = 20,00 €
Ylimenevät kilometrit 1,00 €/km

Kauppaostokset, sekä mahdolliset pysäköintimaksut kustannusten mukaisesti (alv 24%). Kaikista ostoksista ja mahdollisista muista kustannuksista toimitetaan kuitti asiakkaalle.

Ostosten tulisi pysyä kohtuullisina ja sisältää pääasiassa peruselintarvikkeita (alle 100 euroa) ja sopiva määrä on enintään (2) kauppakassia.

Palvelun sekä ostokset voi maksaa käteisellä tai maksukortilla, käteisellä maksaessa toivomme tasarahaa. Käteisellä maksaessa pyöristämme ostoksen loppusumman tasavitoseen, ylimääräinen kolikoiden käsittely muodostat riskin hygieenisessä ja turvallisessa toiminnassa.

Hinta sisältää asioinnin yhdessä asiointipaikassa. Kauppatilauksia otetaan vastaan vain mieluiten edellisenä ilta tai saman päivän aikana klo 10.00 mennessä, toimitus klo 14.00 – 17.00. Tarkempi ajankohta voidaan sopia kuljettajan kanssa.

 

Asiointipalvelumme kokonaisuus tiivistettynä

Puhelimitse tai nettilomakkeella:

  • asiointi voi olla kauppaan, apteekkiin tai mitä taksilla voimme kuljettaa
  • tee tilaus puhelimella tai netissä: www.keskisuomenaluetaksi.fi/asiointipalvelu
  • Anna puhelimessa ostoslista tai muu toiveesi asioinnista, tilaajan nimi, puhelinnumero, tarkka toimitusosoite, mahdollinen rappu- tai ovinumero, maksutapa. Asiointi tehdään lähimmässä mahdollisessa asiointipaikassa, missä se on mahdollinen.
  • Kuljettaja soittaa sinulle, kun on vastaanottanut tilauksen ja on matkalla kauppaan.
  • voitte sopia maksun ostoksista ennakkoon tai toimitettaessa
  • tilauksen toteutuminen varmistetaan aina asiakkaalleTaksalaskuri