Lataa Keski-Suomen Aluetaksi -sovellus

26.10.2018Keski-Suomen Aluetaksin voi nyt tilata myös puhelimen sovelluksella!

Keski-Suomen aluetaksin oma Taksi Keski-Suomi -sovellus on nyt ladattavissa Applen App Storesta sekä Googlen Play -kaupasta. Sovellus tekee taksin tilaamisesta entistäkin helpompaa ja antaa myös asiakkaalle reaaliaikaisesti tietoa esimerkiksi siitä, missä päin tilattu taksi on tulossa.

Taksin tilaaminen on sovelluksessa tehty hyvin helpoksi. Voit esimerkiksi kutsua taksin suoraan nykyiseen sijaintiisi, jolloin sovellus välittää GPS-koordinaattisi osana tilausta eikä sinun tarvitse tietää tarkkaa osoitetta. Myös taksimatkan maksaminen onnistuu suoraan sovelluksen kautta.

Taksi Keski-Suomi -sovellus tarjoaa asiakkaalle myös entistä enemmän tietoa reaaliaikaisesti. Sovelluksesta voit esimerkiksi nähdä vapaiden taksien tilanteen lähistölläsi tai seurata missä tilaamasi taksi on saapumassa. Sovellus myös ilmoittaa sinulle, kun tilaamasi taksi on saapunut.

Taksi Keski-Suomi app tekee taksimatkustamisesta monin verroin vaivattomampaa, löydät meidät Appstoresta tai Play-kaupasta Keski-Suomen Aluetaksi -nimellä.

Lataa sovellus

Play Kaupasta:
App Storesta:
Taksalaskuri